Něco na úvod .......

30.07.2014 11:35

Tak že, kostky jsou vrženy, řeka Rubikon překročena, pro sezónu 2014-2015 budu vykonávat u hráčů ročníku 2001 - 8 tř., funkci vedoucího mužstva. Rozhodně nemám ambice se porovnávat s Danem, který tyto stránky vedl několik let a dovedl je svými komentáři  takřka k dokonalosti. Chtěl bych  co nejaktuálněji uvádět veškeré informace spojené s děním u našeho ročníku, asi v takové formě, jak vede web.stránky pí. Poppelová pro 8 tř. v Hradci Králové. Kontakty na mně, viz.úvodní stránka.

Toto na úvod.

Dále, urguji zaslání dat do soupisky(váha, výška) hráčů, kteří mně, či Danovi tyto ještě nezaslali!! Jedná se, co si teď vzpomínám, o Kofiho, Kulhy, Rybyč, Šír, Dan Tomínů. Chtěl bych  mít na ofiko str. HC soupisku kompletní a u všech aktuální.

Od trenérů jsem dostal už propozice hokejového turnaje v Olomouci, předběžně se budou účastnit tyto týmy : HC Olomouc, HC Pardubice, HC Vítkovice, HC Přerov, HC Warior Brno, podrobnosti týkající se rozpisu utkání, ubytování a stravování uvedu do konce týdne. Klub hradí startovné a dopravu hráčů.  Ostatní přátelské zápasy během srpna, jsou termíny uvedeny ještě Danem, v jeho příspěvku. První mistrovský zápas se bude konat 3.9. doma s Ml.Boleslaví.

V týdnu od 4.8. do 8.8. bych rád domluvil setkání trenérů s rodiči na úvod sezóny, tak aby jsme byli zhruba seznámeni o představách fungování a průběhu aktuální sezóny. Termín upřesním.

To je zatím vše, další články (akce:-) budou následovat.

Aleš